Hvem er PowerCAD?

PowerCAD er en mindre virksomhed med beliggenhed i Tommerup Stationsby på Fyn. Firmaet bruger mest tid på at designe printplader ved hjælp af PADS og OrCad, men vi laver også diagram tegning, dokumentation, komponent research, Visual Basic programmering (mindre applikationer) og importere via PowerImport - PowerCADs import afdeling. Vores målsætning er høj kvalitet til en rimelig pris.

Hvorfor bruge PowerCAD?
Mange elektronik udviklings firmaer i Danmark, er af en størrelse hvor der ikke er en fuldtids PCB-designer.
Selv større firmaer, kan til tider have gavn af at bruge eksterne designere, eksempelvis hvis der er ektra tryk på og mangel på kapacitet. Andre fordele:
  • Du får hjælp og råd vedrørende PCB design.
  • Når en sag er afsluttet, ligger der ensartet dokumentation.
  • Dokumentationen er tilpasset de næste prossecer.
  • Andre layout huse kan forsætte på det eksisterende materiale.
  • Du sparer udgifter til opdatering af CAD-programmet.
  • Vi har stor routine i CAD-programmet.
  • Tegninger leveres i PDF-format (PDF-readeren kan frit downloades fra Adobe's hjemmeside).
PowerCAD råder over viden om printdesign og konstruktioner indsamlet i samarbejde med over 100 ingeniører/teknikere og via hundredvis at printlayouts, så virksomhedens ingeniører/teknikere kan bruge alle kræfter på at designe selve kredsløbet.

Sikkerhed
PowerCAD er et selvstændigt servicebureau uden egen udvikling og produktion. Derfor har vi heller ingen interesse i at ”låne” dine ideer.
Alle informationer vil blive behandlet fortroligt og aldrig videregivet til tredjepart uden aftale. Kunden modtager fuld dokumentation når opgaven er løst og kan til enhver tid bede om en ny kopi. På den måde opnår kunden en ekstra backup.

 

Copyright © 2005 - PowerCAD